Каталог
  • Апарат  за дископатии
  • МАСАЖНА СЕДАЛКА
  • Найсър дайсър - кухненско ренде
  • Магнитни наколенки Др. Ливайн

Терапевтичен апарат за терапия кръста дископатии

Посочете изображението за разглеждане с лупа
Щракнете изображението за уголемяване
Код на продукта: 36
Наградни точки: 0
Наличност: В наличност
Цена: 430 лв. 390 лв.

Терапевтичен апарат за физиотерапевтично повлияване на болки в гърба, дискова херния

- ДИСКОПАТИЯ , ошипяване на гръбнака, деформации на гръбначните дискове, дископатии !!!

Уред за терапия на кръста и гръбначния стълб .

Модел No.: HYS-338 -- Произход : Китай Гаранционен срок : 12 месеца

ПРЕДСТАВЯНЕ НА ПРОДУКТА

Уредът за терапия  на кръста и гръбначния стълб е от най – ново поколение терапевтични устройства и е плод на дългогодишни тестове и проучвания.

Той събира в себе си пет различни метода за терапия (терапия за изправяне на прешлените на гръбнака и кръста , слаба и средна по интензитет пулсова терапия, инфрачервена терапия, топлинна акупунктурна терапия и магнитна терапия) и на практика е мултифункционален. Самата манупулация е лесна за изпълнение и може да се провежда на всяко удобно за Вас място.

 

АШИ ЕЛЕКТРОДИ -

Самозалепващи се електоимпулсни електроди за локално третиране. Всяка една точка, в която се локализира се нарича „Аши”. Уредът може да третира всяка една такава точка посредством Аши електродите. Първо, включете електродите в уреда, след това ги поставете върху проблемната зона. Зони, върху които можете да прилагате терапия с Аши електродите и болестите, които те повлияват: -Върху раменете – за лечение на периартрит -На кръста – за облекчаване на болките в лумбарния мускул -Върху коляното – за лечение на периартрит -Върху корема – лекува dysmenorrhea менструални болки, масажира корема Като опция към комплекта биха могли да се поръчат чифт електроимпулсни масажни джапанки / цена 36 лв. / и комплект електроимпулсни вендузи с ръчна помпичка за създаване на вакум / цена 36 лв. /. Същите се включват на мястото на електроимпулсните самозалепващи се електроди за локална "Аши" акупунктурна и физиотерапия.

 

ИНФРАЧЕРВЕНА ТЕРАПИЯ

Със своята микрокомпютъра дигитална система за управление, инфрачервените пръстени перфектно съвпадат с естествените извивки на гръбнака и ефективно подобряват кръвообращението в тъканта около прешлените, като по този начин облекчават болката и премахват напрежението в лумбарните мускули.

 

ТЕРАПИЯ ЗА ИЗПРАВЯНЕ ПРЕШЛЕНИТЕ НА ГРЪБНАКА И КРЪСТА (ЛИФТИНГ)

Специално проектиран съобразно извивките на човешкото тяло, уредът притежава уникалното свойство да влия благотворно върху състоянието на прешлените и да ги лекува от съответните заболявания. Когато сме легнали върху уреда, прешлените се намират в положение, което им позволява да заемат правилната си позиция, а това от своя страна премахва болката и чувството за схванатост и неразположение.

ПУЛСОВА ТЕРАПИЯ СЪС СЛАБ И СРЕДЕН ИНТЕНЗИТЕТ

Пулсовата терапия подобрява кръвообращението и активизира функциите на кръвоносните съдове, разположени около прешлените.

ТОПЛИННА АКУПУНКТУРНА ТЕРАПИЯ

Облекчава симптомите и болката, причинени от гръбначни изкривявания или пренапрягане на лумбарните мускули. Терапията се провежда в рамките на не повече от 30 минути и при температура в никакъв случай по – висока от 45C. Нормално е при този вид третиране да усетите затопляне и кожата Ви леко да се зачерви.

МАГНИТНА ТЕРАПИЯ

Този вид терапия представлява излъчване на магнитно поле с висок интензитет, която води до подтискане на нервната възбуда и повишава микроциркулацията в организма, облекчавайки болката и премахвайки възпаленията. Терапия за изправяне прешлените на гръбнака и кръста (лифтинг) – спомага за връщането на прешлените в естествената им позиция, премахва гръбначните изкривявания и придружаващата ги болка. Инфрачервена терапия – усилва притока на кръв в тъканите и нервите около гръбначния стълб и елиминира болката. Пулсова терапия (пулсов масаж) - масажира и стимулира точките на гръбнака и кръста, премахвайки заболяванията. Магнитна терапия – оказва благотворен ефект върху възпаленията на лумбарните мускули, отпуска нервното напрежение и облекчава болката. Топлинна акупунктурна терапия – лекува заболяванията на кръста, отпуска напрежението в мускулите.

КАК ДА ИЗПОЛЗВАМЕ

Можете да ползвате уреда ежедневно – веднъж или два пъти, като интервалът между две терапии не трябва да бъде по – малък от 3 часа, времетраенето на терапията може да бъде 15 или 30 минути. Един курс на терапия е 10 дни, като почивката е от един- два дни между провеждането на курсовете е задължителна.

 

ВАЖНО !!!

Моля, не употребявайте, когато страдате от следните заболявания и симптоми: болести на сърцето, висока температура или треска, нарушения в нивата на кръвното налягане, инфекциозни болести, при наличие на злокачествени туморни образувания, по време на менструален цикъл или бременност, кожни болести и инфекции, в случай, че имате каквито и да било импланти или пейсмейкър.

Модел No.: HYS-338

Произход :Китай

Гаранционен срок : 12 месеца Цена : 290 лв

Напишете отзив

Вашето име:


Вашият отзив: Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!

Рейтинг: Лош            Добър

Въведете кода в полето по-долу:Акценти
ДЕТОКСИКАТОР А 01
  Детоксикатор ДЕТОКСИКАТОР -високотехнологи..
350 лв.
На база 1 отзива.
ЦЕЛУТРОН
ЦЕЛУТРОН  - електроимпулсен целутрон   модел 2014 ..
850 лв. 750 лв.
Биоанализатор 39 теста с физиотерапия
БИОАНАЛИЗАТОР /БИОСКЕНЕР/, С ДОПЪЛНИТЕЛНА ФУНКЦИЯ ЗА ..
780 лв. 650 лв.
Лимфопреса - Пресотерапия-Лимфен дренаж
Лимфопреса - Апарат за Пресотерапия (Лимфен дренаж) ..
1 800 лв. 1 600 лв.
На база 3 отзива.
payment
С подкрепата на МираMarket
Маркет99 © 2023